home over de band hoe en wat... media - muziek

HALF OM kunt u voor verschillende muzikale invullingen inhuren zoals:

Binnen of buiten evenementen zoals Koningsdag, Sportverenigingen, kermis of feestweken. Heeft u de locatie dan hebben wij de muziek...en een beetje verkleden kan er ook nog bij!

Heeft u een verjaardag, jubileum of bedrijfsfeest? Half Om zorgt ervoor dat de voetjes van de vloer komen met onze gevarieerde setlijst.

Wij kunnen zorgen voor muziek voor alle leeftijden op deze bijzondere dag. Ook zijn er mogelijkheden voor verzoek nummers of optredens van familieleden / gasten! Laat het ons tijdig weten.

Wilt u gewoon gezellig live muziek in het Café? Half Om zorgt voor een swingende avond met meezinger's enz!Heb je nog steeds vragen of Half Om past met jou gedachte optreden ... stuur ons een mail en we zullen meer informatie geven en kom even langs bij de band.

HALF OM heeft een eigen geluidsinstallatie goed voor 200 - 250 man. Daarnaast hebben we ook onze eigen licht installatie. Tijdens onze optredens is het licht en geluid in handen van Melvin.


Als het evenement al een geluidsinstallatie heeft met geluidsmensen dan kunnen wij eenvoudig inpluggen in het aanwezige apparatuur.


Qua aantal vierkante meters kan Half Om spelen op een plek met de minimale afmetingen van 5 meter breed x 3 meter diep. We kunnen onze opstelling ook aanpassen aan de ruimte.


Voor optredens buiten is een tent met achterwand wenselijk. Een plan B is ook ideaal in het geval dat het echt slecht weer wordt !


Qua stroom kunnen we op 2 x 16 A eindgroep spelen (licht en geluid kunnen verdeeld worden over de groepen) Heeft de locatie een 400 V kracht aansluiting dan hebben wij aansluit apparatuur voor verdere stroom verdeling.


Waar kan ik Half Om voor inhuren? Evenementen: Feesten: Bruiloften: Café optredens: Wat heeft Half nodig om te spelen? Licht en geluid